Публикувано от: radiofeagold | 13.12.2009

Малчуганите в Симитли в очакване на Дядо Коледа

Хиляди са написаните писма до Дядо Коледа от най-малките жители на община Симитли. Традиционно и тази година, писмата, които белобрадият старец получава, са дълъг списък, в който са изброени желанията на малчуганите, или откъснатата страница от каталог за детски играчки. И тъй като Дядо Коледа обича всички деца, той най-тържествено обеща в Симитли и тази година разочаровано дете да няма.

Милиони деца и родители по света с нетърпение очакват мига, в който ще получат подаръци от Дядо Коледа. Любопитните малчугани често искат да знаят от къде идва белобрадият старец и как успява винаги да ги зарадва с желаните от тях дарове.

Кой всъщност е Дядо Коледа? Децата обикновено си го представят като човекът, който се появява и прави чудеса само на Рождество. Той може да донесе подаръци, независимо в коя точка на света се намира детето и въпреки желанието му. Добрият и щедър старец успява само за една нощ да зарадва с подаръци и изненади милионите палавници по земното кълбо. Повечето деца не успяват да видят своя любимец, но той никога не забравя тези, които са били послушни през годината. Дядо Коледа винаги бърза, за да може да зарадва всички, които са му написали писмо.

Очаквам от Дядо Коледа много играчки”, каза малчуган от Симитли, „най-много обаче ще се радвам на лаптоп и робот. Естествено, малките момиченца си пожелаваха кукли „Барби”. Писмата ги оставяме пред елхата, защото не знаем къде да ги пуснем и дали ще пристигнат, казаха още децата.

Малко по-големите какикички пък споделиха, че отдавна не вярват в дядо Коледа и, че ща напишат писмата си до своите родители: „Дядо Коледа не съществува. Има мама и тате, те ни купуват подаръците, ние обаче писма пишем упорито”.

Мили деца, ако все още не сте изпратили писмо до Дядо Коледа, побързайте, защото много време не остана. А за по-лесно и за да не се чудите къде да пуснете писмото си, най-добре го дайте на мама или тате. Те със сигурност, няма да се объркат и ще го пуснат до белобрадия старец навреме

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d блогъра харесват това: